Använd tvåstegsverifiering

Kaspersky Password Manager låter dig använda tvåstegsverifiering för att logga in på dina konton på ett säkrare sätt på webbplatser och i program.

Obs! Den här funktionen är endast tillgänglig med en prenumeration.

När tvåstegsverifiering är aktiverat måste du ange ett sexsiffrigt engångslösenord som genereras i Kaspersky Password Manager utöver ditt användarnamn och lösenord när du loggar in.

Det betyder att brottslingar inte kan logga in på ditt konto även om de känner till dina inloggningsuppgifter.

Obs! För att använda den här funktionen måste du lägga till dina konton med tvåstegsverifiering i Kaspersky Password Manager på din smartphone.

Installera Kaspersky Password Manager på din smartphone

Logga in på en webbplats eller ett program med ett engångslösenord